Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, acepta el uso que hacemos de las cookies. usted puede cambiar la configuraciˇn de su navegador en cualquier momento.

Confessions d┤un metge

Autor: Miquel Vilardell

Colección: Testimonio

Formato: Rústica con solapas

ISBN: 9788416620845

Páginas: 120

Precio: 14,00 € 


Reflexions per ser un bon metge i un metge bo

El doctor Miquel Vilardell repassa amb senzillesa i claredat en aquesta obra la seva dilatada trajectòria professional i ens obsequia amb les seves re exions més personals que són fruit de tota una vida dedicada a la medicina. Com ell mateix escriu: «Les pàgines que vénen a continuació són una re exió sobre la feina de fer de metge després d’haver passat 46 anys en un hospital universitari. He pensat que és el moment de mirar enrere amb gratitud i explicar allò que podria ser útil a persones que volen fer o que fan de metge».

Amb la lucidesa del coneixement i l’experiència, l’autor, lluny de caure en la nostàlgia i amb un to serè que no exclou la passió envers els nous reptes, s’interessa pel present i projecta la seva mirada cap al futur de la medicina.

Confessions d’un metge és un llibre que interessarà a tots els professionals de la medicina, als joves aspirants a ser metges i en general a tots els lectors interessats pel món de la medicina i els seus reptes.

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (0)

Suscríbete a la Newsletter

© Plataforma Editorial 2017   C/ Muntaner, 269 Entlo 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99   Fax. +34 93 419 23 14
Kdweb - Dise├▒o y programaci├│n Web responsive